BOTAPLANNER- de exclusieve anti-aging behandeling.

Een revolutionare cosmetische reeks die toestaat om het natuurlijke proces van huidverbetering te vertragen, dit dankzij de werking van doeltreffende werkzame bestanddelen. Het geheim van dit product ligt bij het ingredient hexapeptide.Een veilige molecule die volstrekt anders is dan de botulinumtoxine (botox),maar het heeft een vergelijkbaar effect op de gezichtspieren. De micro-inkapseling van de hexapeptide in de cellen verloopt moeiteloos daar dit ingredient onmiddelijk door de cel wordt herkend en dus wordt opgenomen.


GELAATSVERZORGING BOTAPLANNER - JEAN KLEBERT.

Revolutionare anti-age behandeling op basis van hexapeptide die een gelijkwaardig effect hebben als botox. Zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes. Voor de beste resultaten wordt deze verzorging best in kuur vorm genomen, 1 maal per week gedurende 1 maand. € 75,- per behandeling

GELAATSBEHANDELING BOTAPLANNER INTENSE- JEAN KLEBERT.

Revolutionare anti-age behandeling op basis van hexapeptide en glycol worden de rimpels , de lijntjes en de pigmentvlekken vermindert en de huidkorrel verfijnd. Voor beste resultaat te behouden wordt dit in kuur vorm genomen 1 keer per week gedurende 1 maand. € 95,- per behandeling.


ACNE BEHANDELING

Gelaatsverzorging Start Kleb onzuivere huid- Jean klebert.
Verzorging op basis van honing dit heeft een sterk ontsmettende en zuiverende werking op de huid. € 50,- per behandeling.


Gelaatsverzorging Start Kleb onzuivere huid- Jean klebert.
Verzorging op basis van honing en Glygol zorgt ervoor dat de huid zuiver is en open porien vermindert worden. € 70,- per behandeling.
sitasalon_footer